Kaštánkovo sušené maso Hovězí Pepřové 50 g
Kaštánkovo sušené jerky s pepřem. Lehce pikantní pepřové ručně vyráběné sušené hovězí maso. Zabalené do opětovně uzavíratelného obalu. Obsah jerky v balení 50 g.
Poctivě vyrobené na jihu Moravy, bez použití glutámátů, stabilizátorů, umělých konzervantů a dochucovadel. Jemně pikantní hovězí maso na cesty, sport i odpočinek.
- Kaštánkovo sušené hovězí Jerky s pepřem
- lehce pikantní pepřové
- bez umělých dochucovadel, konzervantů a stabilizátorů
- 68 ze 100 g je bílkovina
- opětovně uzavíratelný sáček
- na 1 kg sušeného masa je spotřebováno 3,45 kg čerstvého masa
- obsah balení 50 g
- složení 89% hovězí kýta, sojová omáčka 8% (voda, sojové boby, pšenice - lepek odstraněn při fermentaci, jedlá sůl), worcesterová omáčka 2,5% (sladový ocet z ječmene, kvasný ocet lihový, melasa, cukr, jedlá sůl, ančovičky, pitná voda, extrakt tamarindu, cibule, česnek, koření, aromata), pepř černý, sůl
- na sport, outdoor, cestování, svačinku
Nutriční hodnoty na 100 g:
- Energetická hodnota 1930,3 kJ / 461,3 kcal
- Tuky (z toho mastné kyseliny) 12,5 g (4,7g)
- Sacharidy (z toho cukry) 4,4 g (1,4g)
- Bílkovina 67,8 g
- Sůl 5,4 g
Kategorie: | Jerky a sušené maso |
---|---|
Záruka: | dle data spotřeby |
Bílkoviny (ve 100 g): | 67,8 |
Druh masa: | hovězí |
Energie v Kcal (na 100 g): | 461,3 |
Hmotnost (g): | 50 |
Příchuť: | pepřové |
Sacharidy (ve 100 g): | 4,4 |
Tuky (ve 100 g): | 12,5 |
Typ: | Jerky |
Země původu: | Česká republika |
Výrobce: | Kaštánek&Spitz s.r.o., Halasovo náměstí 112/2, 638 00 Brno, Czech Republic, IČ: 08707014 |
Skladování: | V suchu a temnu do 25°C |
#sizes_table#: | hidden |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Farmu Kaštánek & Spitz byste našli na jižní Moravě, přesněji v obci Želešice, jižně od Brna. Je to jedna z těch farem, kde se všechno dělá poctivě. Přírodní chov koz, krav a dokonce i oveček, které se toulají po okolních kopcích.
Farma se specializuje na Bio mléko a mléčné produkty z vlastního chovu krav a koz, za což dostala i ocenění Regionální potravina a Chuť jižní Moravy.
Novějším výrobkem v sortimentu je právě Kaštánkovo sušené maso, které Vám nabízíme. Jedná se o první BIO sušené maso v Česku a je skvělé. Stejně jako mléčné produkty, ani na sušeném Jerky se nešetřilo v nárocích. Žádné glutamáty, žádná dochucovadla ani stabilizátory a umělé konzervanty. Maso je z farmy s vlastním chovem býků z jižní Moravy, worchestrovka je Worcesteru - prostě tak jak to máme rádi.
Jerky suší na maximální možnou míru, a tak na 1 kg sušeného masa je potřeba 3,45 kg toho čerstvého v nejvyšší kvalitě. V 50 g balení tak najdete zabalený parádní steak, který si můžete vychutnávat na cestách, v práci nebo doma jako svačinku.