Kaštánkovo sušené maso Bio Hovězí Solené 50 g



První bio sušené maso v Česku. Jemně solené ručně vyráběné sušené hovězí maso z ekologického zemědělství. Zabalené do opětovně uzavíratelného obalu. Obsah jerky v balení 50 g.
Poctivě vyrobené na jihu Moravy, bez použití glutámátů, stabilizátorů, umělých konzervantů a dochucovadel. Jemně solené hovězí maso na cesty, sport i odpočinek.
- první BIO hovězí sušené maso v ČR
- jemně solené - obsah 1,5%
- bez umělých dochucovadel, konzervantů a stabilizátorů
- 71 ze 100 g je bílkovina
- opětovně uzavíratelný sáček
- na 1 kg sušeného masa je spotřebováno 3,45 kg čerstvého masa
- obsah balení 50 g
- složení 98,5 % bio hovězí kýta, 1,5% sůl
- na sport, outdoor, cestování, svačinku
Nutriční hodnoty na 100 g:
- Energetická hodnota 1979,6 kJ / 473 kcal
- Tuky (z toho mastné kyseliny) 13,6 g (5,1g)
- Sacharidy (z toho cukry) 1,7 g (0g)
- Bílkovina 71,4 g
- Sůl 1,5 g
Kategorie: | Jerky a sušené maso |
---|---|
Záruka: | dle data spotřeby |
Bílkoviny (ve 100 g): | 71,4 |
Druh masa: | hovězí |
Energie v Kcal (na 100 g): | 473 |
Hmotnost (g): | 50 |
Příchuť: | solené |
Sacharidy (ve 100 g): | 1,7 |
Tuky (ve 100 g): | 13,6 |
Typ: | Jerky |
Země původu: | Česká republika |
Výrobce: | Kaštánek&Spitz s.r.o., Halasovo náměstí 112/2, 638 00 Brno, Czech Republic, IČ: 08707014 |
Skladování: | V suchu a temnu do 25°C |
#sizes_table#: | hidden |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Farmu Kaštánek & Spitz byste našli na jižní Moravě, přesněji v obci Želešice, jižně od Brna. Je to jedna z těch farem, kde se všechno dělá poctivě. Přírodní chov koz, krav a dokonce i oveček, které se toulají po okolních kopcích.
Farma se specializuje na Bio mléko a mléčné produkty z vlastního chovu krav a koz, za což dostala i ocenění Regionální potravina a Chuť jižní Moravy.
Novějším výrobkem v sortimentu je právě Kaštánkovo sušené maso, které Vám nabízíme. Jedná se o první BIO sušené maso v Česku a je skvělé. Stejně jako mléčné produkty, ani na sušeném Jerky se nešetřilo v nárocích. Žádné glutamáty, žádná dochucovadla ani stabilizátory a umělé konzervanty. Maso je z farmy s vlastním chovem býků z jižní Moravy, worchestrovka je Worcesteru - prostě tak jak to máme rádi.
Jerky suší na maximální možnou míru, a tak na 1 kg sušeného masa je potřeba 3,45 kg toho čerstvého v nejvyšší kvalitě. V 50 g balení tak najdete zabalený parádní steak, který si můžete vychutnávat na cestách, v práci nebo doma jako svačinku.